diumenge, 6 de març de 2016

Fira Scrap plus Sitges 2016

Aquest cap de setmana és la Fira Scrap Plus de Sitges, la 2a més gran a nivell Europeu.

Fa un any que l'espero i finalment ahir hi vaig anar acompanyada d'un parell d'scrapers més.


La fira era una carpa llarga i a banda i banda tot de botiguetes exposant el seu material i fent petites demos. Al final de tot hi havia una sala gran on presentaven novetats i feien xerrades.

Jo valoro positivament haver-hi anat perquè en un matí, et pots recòrrer perfectament les diferents botigues i comparar preus. Entre unes i altres hi havia diferències d'entre 1 o 2€ més o menys. També vaig tenir en compte els preus d'internet, perquè a vegades et surt a compte comprar a allà mateix però a vegades no.

Em vaig comprar força coses, però crec que ho vaig fer amb coneixement, mirant preus i pensant en com ho utilitzaria i si era necessari. Així, que us ensenyo el que em vaig firar.

PRODUCTE ESTRELLA QUE VAIG DESCOBRIR: pinzell d'aigua. Em va encantar. De fet, buscava un producte semblant així però no el coneixia. Ràpidament, me'l vaig comprar.L'omples d'aigua i vas sucant a la tinta normal que tens per marcar segells. L'efecte que fa és com si pintessis amb aquarel·la. 

      


SEGELLS

    

     


EMBOSSING

      

TINTES: feia temps que pensava en comprar-me aquest pack i amb aquests colors pastel.


DIE-CUTS: per fi! I en català! Ara, crec que s'aprofiten perquè valien una "pasta"!


"LENTEJUELAS"

       

Això és el que em vaig comprar. Va ser una despesa important però suportable. A més, trobo que si compres el necessari pels teus projectes i et quedes satisfeta del què has comprat, és perfecte!!

A la fira hi vam arribar ben d'hora. Al matí es podia caminar bé i sobretot, mirar bé els productes, però cap al migdia ja estava força ple de gent i era una mica agobiant. No obstant, en general, es podia mirar i comprar.

L'any que ve, torne-m'hi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada