dilluns, 12 d’octubre de 2015

68 estius

Avui us poso una postal que he fet amb tota la delicadesa del món perquè és per a una persona molt especial: la meva mare.

Davant


Com podeu veure és un estampat de roses. Però aquest estampat amaga una coseta: no he utilitzat un full d'scrap, sinó un tovalló de paper. 


La banderola lila de "Moltes Felicitats!!" també l'he fet jo seguint instruccions d'una imatge de Pinterest

Dins

A dins he utilitzat un full scrap de petites roses que donen molt de joc amb la part de davant. 
A dins hi ha dues parts. 


La primera és l'espai on es deixa per a què la família hi escrigui una bonica dedicatòria. El detall, unes banderoles de colors a dalt i a sota una sanefa. D'aquesta manera aporta alegria a la postal, 
senyal de festa grossa


A la segona part, hi ha una coseta molt especial. Era la primera vegada que ho feia i ha quedat... perfecte! 
Amb un mecanisme molt simple, estires del cordill i ... voilà! A mesura que vas estirant, van passant les petites targetes. M'encanta! Li dóna vida a la postal. Us he fet un vídeo per a què ho pugueu veure.Aquestes petites targetes les he tret d'una pàgina molt xula que també he trobat a través de Pinterest. N'hi ha forces i tenen unes il·lustracions molt senzilles i boniques. Per a qui li interessi, us en deixo l'enllaç: 

  

En aquest cas, darrera de cada targeta he estampat unes elements de festa d'aniversari: un pastís, un barret de festa i un refresc i finalment un regal. A l'última part, la data i un GAUDEIX-LO en groc. 


Darrere

Al darrera, un petit detall de festa també. Un parell de globus, bé, la silueta, combinant el groc i el blau. 


Mare, espero que t'hagi agradat! 
Us agrada a vosaltres? 

Trobo que m'ha quedat força fina i xula! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada